Reparatie Bumper:

Hoe worden onze bumpers na reparatie standaard afgeleverd?
Wij leveren een gerepareerde bumper zodanig af dat een willekeurige autospuiter de bumper kan strakmaken en spuiten. Een gerepareerde bumper wordt door ons tpv de reparatie grof afgeschuurd zodat evt aanwezige oneffenheden (zo goed als mogelijk) weg zijn. Wij maken de bumpers standaard niet geheel spuitklaar (geen plamuur/grondlak) omdat de meeste autospuiters dit zelf het beste kunnen en willen doen. Op de onderstaande foto's kunt u een voorbeeld zien van een bumper voor reparatie en hoe deze door ons is afgeleverd aan de klant. Klik hier om nog meer voorbeelden van door ons uitgevoerde reparaties te bekijken.

Voor reparatie Na Reparatie

Spuiten en montage
Wilt u het complete herstel liever in een keer geregeld hebben, dan kunnen wij in bepaalde gevallen ook het spuiten en monteren van een bumper verzorgen. Voorwaarde is dat alleen uw bumper stuk is en er geen verdere schade aan de auto is. De kosten voor het spuiten en monteren van een bumper zijn per bumper verschillend, aangezien de benodigde tijd voor montage varieert per model. De prijs voor spuiten en monteren is daarom vanaf €500 incl btw, mits alle bevestigingsmaterialen herbruikbaar zijn en er geen verborgen schade aan de auto is.
NB: Spuitwerk besteden wij geheel uit en bieden wij alleen aan indien wij ook de montage mogen en kunnen verzorgen. Als er meer schade is dan alleen de bumper, kunnen wij het niet. Wij nemen ook geen los spuitwerk aan.

Kunststoflassen
Reparatie van kunststof onderdelen gebeurt door middel van kunststoflassen, mits het een lasbaar materiaal betreft. Bij kunststoflassen wordt met behulp van hete lucht het materiaal verhit tot de juiste temperatuur. Door toevoeging van lasdraad van hetzelfde materiaal, worden de kunststof delen aan elkaar gesmolten. De ingestelde temperatuur is hierbij zeer belangrijk; te hete lucht heeft een slechte hechting tot gevolg, terwijl te koude lucht het kunststof niet smelt.
Daarom heeft de Bumperspecialist een speciaal lasapparaat wat de lucht tot op 5 graden Celcius nauwkeurig verhit, waardoor een stevige las gegarandeerd is. Klik hier voor uitgebreide informatie over kunststoflassen.

Uitdeuken zonder spuiten
Heeft u een deuk in uw bumper, maar is er slechts weinig lakschade en vindt u regulier schadeherstel (met spuiten) te duur? De Bumperspecialist heeft in dat geval een betaalbaar alternatief: Uitdeuken zonder spuiten!

Lakbeschadigingen en kleine oneffenheden kunnen we uiteraard niet herstellen zonder spuiten, maar de meeste klanten zijn zeer tevreden met 95% resultaat voor slechts 10% van de kosten! Zie onder voor voorbeelden van door ons uitgedeukte bumpers.

Spuitwerk en montage
Wij doen geen spuitwerk en montage-werkzaamheden meer.

Wel kunnen we u wellicht een spuiterij/schadeherstelbedrijf bij u in de buurt uit ons klantenbestand aanbevelen. Voor uitgebreide informatie: klik hier.