Reparatie Bumper:

Hoe worden onze bumpers standaard afgeleverd?
Wij leveren een gerepareerde bumper zodanig af dat een willekeurige autospuiter de bumper kan strakmaken en spuiten. Een gerepareerde bumper wordt door ons tpv de reparatie grof afgeschuurd zodat evt aanwezige oneffenheden (zo goed als mogelijk) weg zijn. Wij maken de bumpers standaard niet geheel spuitklaar (geen plamuur/grondlak) omdat de meeste autospuiters dit zelf het beste kunnen en willen doen. Op de onderstaande foto's kunt u een voorbeeld zien van een bumper voor reparatie en hoe deze door ons is afgeleverd aan de klant.

Kunststoflassen
Reparatie van kunststof onderdelen gebeurt door middel van kunststoflassen, mits het een lasbaar materiaal betreft. Bij kunststoflassen wordt met behulp van hete lucht het materiaal verhit tot de juiste temperatuur. Door toevoeging van lasdraad van hetzelfde materiaal, worden de kunststof delen aan elkaar gesmolten. De ingestelde temperatuur is hierbij zeer belangrijk; te hete lucht heeft een slechte hechting tot gevolg, terwijl te koude lucht het kunststof niet smelt.
Daarom heeft de Bumperspecialist een speciaal lasapparaat wat de lucht tot op 5 graden Celcius nauwkeurig verhit, waardoor een stevige las gegarandeerd is.

Uitdeuken zonder spuiten
Heeft u een deuk in uw bumper, maar is er slechts weinig lakschade en vindt u regulier schadeherstel (met spuiten) te duur? De Bumperspecialist heeft in dat geval een betaalbaar alternatief: Uitdeuken zonder spuiten!

Prijsvoorbeeld: De Peugeot 307 SW van onderstaande foto's had een schade van ongeveer €1000. De bumperspecialist heeft de bumper kunnen uitdeuken zonder spuiten voor totaal €100!!! Lakbeschadigingen en kleine oneffenheden kunnen we uiteraard niet herstellen zonder spuiten, maar de meeste klanten zijn zeer tevreden met 95% resultaat voor slechts 10% van de kosten!

Mail ons foto's van uw deuk en u krijgt van ons een schatting van de kosten. Als u langskomt met de auto kunnen wij u direct een definitieve prijs geven. (uitgezonderd verborgen schade die bij demontage blijkt)

Spuitwerk en montage
Wij kunnen een bumper voor u monteren tegen meerprijs indien de kleur juist is en eventueel aanwezige schade aanvaardbaar is. Spuitwerk doen wij zelf niet. Wel kunnen we u wellicht een spuiterij bij u in de buurt uit ons klantenbestand aanbevelen. Neem hiervoor aub contact op. Voor uitgebreide informatie: klik hier.