Verzenden

Wij kunnen onze bumpers op elk adres in Nederland en België afleveren. Wij werken met PostNL en 2 koeriersdiensten die gespecialiseerd zijn in het vervoer van auto-onderdelen.


Verpakking

Voor PostNL hebben wij op maat gemaakte dozen. Hier passen alleen de wat kleinere bumpers in. Bumpers die via koerier worden geleverd, worden zorgvuldig ingepakt in folie en de kwetsbare punten worden extra afgeplakt, zodat de kans op schade bij vervoer zo klein mogelijk wordt gehouden. Indien uw bestelling door onze onze eigen chauffeur wordt geleverd zal deze niet verpakt zijn, omdat wij erg zorgvuldig met de onderdelen omgaan.

Sommige bumpers zijn (door hun constructie of de aard van de reparatie) te kwetsbaar om te verzenden. Deze kunnen enkel worden afgehaald in Schijndel.


Prijzen bezorging binnen Nederland

1-2 bumpers: €20 per bumper (PostNL/Koerier/eigen bezorgdienst)

Meer dan 2 bumpers: op aanvraag.
* In sommige gevallen geldt een hoger tarief door de vorm of omvang van de bumper


Prijzen bezorging in België (Vlaanderen):

1 bumper: €60 (Koerier/eigen bezorgdienst)
2 bumpers of meer: op aanvraag
* In sommige gevallen geldt een hoger tarief door de vorm of omvang van de bumper


Standaard levertijd:

Voor bezorging geldt doorgaans een levertijd van 2 a 3 werkdagen. Door bezorgingen te combineren is het voor ons mogelijk om relatief goedkoop bezorging aan te bieden.

Spoedlevering:
In overleg is tegen meerprijs een spoedlevering mogelijk. Als u dit aangeeft bij uw bestelling zullen wij u contacteren mbt de mogelijkheden.