Verzenden

Wij kunnen onze bumpers op elk adres in Nederland en Vlaanderen afleveren. We proberen zoveel mogelijk bestellingen te combineren en met eigen bezorgdienst te bezorgen. Ons uitgangspunt is om de leveringskosten voor u zo laag mogelijk te houden. Dit proberen we te bereiken door u de keuze te geven voor een langere levertijd, waardoor wij meer kans hebben om leveringen te combineren. Op deze manier kunnen we de uniek lage bezorgkosten vanaf €20 voor een bumper realiseren. Zelfs als levering met eigen bezorgdienst onverhoopt niet rendabel is doordat we niet kunnen combineren, schakelen wij uiteindelijk een (duurdere) koeriersdienst in en berekenen we de extra kosten niet door. Wij werken met koeriersdiensten die gespecialiseerd zijn in het vervoer van auto-onderdelen, zodat uw bestelling in goede handen is.
De prijzen voor verzending naar België zijn helaas zo hoog, dat we geen vaste prijzen meer voor België hanteren. Wij proberen de kosten voor u laag te houden door zoveel mogelijk zelf te bezorgen, mits de afstand niet te groot is. Na bestelling zullen we de mogelijkheden en prijzen met u overleggen. Indien de afstand te groot is, dan zijn we helaas afhankelijk van het hoge tarief van koeriersdienst.


Verpakking

Bumpers die via koerier worden geleverd, worden zorgvuldig ingepakt in folie en de kwetsbare punten worden extra afgeplakt, zodat de kans op schade bij vervoer zo klein mogelijk wordt gehouden. Indien de levering via onze eigen bezorgdienst gaat, zal de bumper niet verpakt zijn. Wij hebben speciale stoffen hoezen en dekens in onze bussen om de bumpers te beschermen.

Sommige bumpers zijn (door hun constructie of de aard van de reparatie) te kwetsbaar om te verzenden. Deze kunnen enkel door onze eigen bezorgdienst worden geleverd of worden afgehaald in Schijndel.


Prijzen bezorging binnen Nederland
(Behalve Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen)
Voordelig binnen 5 werkdagen: €20 per bumper.
Normaal binnen 2 werkdagen: €40 per bumper.
Spoed: In overleg mogelijk, neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

Meerdere bumpers: prijzen in overleg.

Prijzen bezorging in België (Vlaanderen) / Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen:

Prijzen en levertijden op aanvraag.

Retourzendingen
Voor retourzendingen geldt altijd het "Normaal" tarief (zie boven). Het "voordelig" tarief kunnen wij alleen bij levering aanbieden en is dus niet van toepassing op retourzendingen.