Verzenden

Wij kunnen onze bumpers op elk adres in Nederland en België afleveren. Wij werken met PostNL en 2 koeriersdiensten die gespecialiseerd zijn in het vervoer van auto-onderdelen.


Verpakking

Voor PostNL hebben wij op maat gemaakte dozen. Hier passen alleen de wat kleinere bumpers in. Bumpers die via koerier worden geleverd, worden zorgvuldig ingepakt in folie en de kwetsbare punten worden extra afgeplakt, zodat de kans op schade bij vervoer zo klein mogelijk wordt gehouden. Sommige bumpers zijn (door hun constructie of de aard van de reparatie) te kwetsbaar om te verzenden. Deze kunnen enkel worden afgehaald in Schijndel.


Prijzen Nederland

1 bumper: €30 (PostNL of Koerier)
2 bumpers: €50 (Koerier)
3 bumpers: in overleg
* In sommige gevallen geldt een hoger tarief door de vorm of omvang van de bumper


Prijzen België:
1 bumper: €60 (Koerier)
2 bumpers of meer: in overleg
* In sommige gevallen geldt een hoger tarief door de vorm of omvang van de bumper


Levertijd:

Voor alle verzendmethoden geldt doorgaans een levertijd van 1 a 2 werkdagen. Houdt echter bij PostNL altijd rekening met het feit dat ongeveer 5% van de zendingen later dan gepland wordt afgeleverd. Het zijn erg grote, lastig handelbare dozen, waardoor er wel eens iets mis gaat, met vertraagde zending tot gevolg. Bij verzending per koerier ontvangt u uw bestelling wel gegarandeerd binnen 2 werkdagen. Heeft u geen ruimte in uw planning voor latere levering, vraag dan om verzending per koerier.