Algemene voorwaarden

Bestellingen/Reserveringen
Een bestelling/reservering wordt (zonder aanbetaling) max 7 dagen voor u apart gehouden. Wanneer u een aanbetaling doet, is de koop definitief en houden we de onderdelen 30 dagen voor u apart. Als de onderdelen binnen 30 dagen niet zijn opgehaald wordt de koop ongedaan gemaakt. De aanbetaling wordt dan omgezet in een onkostenvergoeding voor opslag/administratie en zodoende niet terugbetaald.

Controle onderdeel

Gekochte onderdelen dienen voor spuiten altijd gecontroleerd te worden op afwijkingen tov het oude onderdeel. De onderdelen dienen voor het spuiten altijd op de auto te worden gepast, zodat u er zeker van bent dat het juiste onderdeel is aangeschaft. Eventuele afwijkingen dienen binnen 7 dagen te worden gemeld.
De Bumperspecialist is niet aansprakelijk voor gemaakte kosten van welke aard dan ook, indien het onderdeel achteraf niet blijkt te passen.

Ruilen/Retourneren
De onderdelen dienen bij afhalen of ontvangst direct te worden nagekeken zodat alle aanwezige beschadigingen/reparaties bekend zijn. Klachten dienen binnen 1 werkdag na ontvangst te worden gemeld. Zonder melding binnen deze termijn gaat de klant automatisch accoord met de aanwezige beschadigingen/reparaties.
Onderdelen kunnen binnen 7 dagen na factuurdatum worden geruild of geretourneerd. Deze dienen in dezelfde staat te zijn als tijdens de verkoop. Bij retournering wordt 20% administratie/handelingskosten in rekening gebracht. Eventuele verzendkosten/bezorgkosten zijn voor uw rekening. 
De Bumperspecialist is in geen enkel geval aansprakelijk voor gemaakte kosten van welke aard dan ook.
Ongerepareerde bumpers worden onder geen beding retour genomen. Wel kunnen deze alsnog tegen bijbetaling van de eerder genoten korting door ons worden gerepareerd.
Speciaal voor u bestelde (nieuwe) onderdelen kunnen niet worden geretourneerd.

Verzending
De meeste bumpers kunnen worden verzonden binnen Nederland en Belgiƫ, mits de vorm en constructie van de bumper het toelaat.
Het gehele factuurbedrag dient bij verzending vooraf te worden betaald via iDEAL (NL), Mistercash/Bancontact (BE) of overschrijving op onze bankrekening. Wij verzenden niet onder rembours.


Levertijd:

Voor alle verzendmethoden geldt doorgaans een levertijd van 1 a 2 werkdagen. Houdt echter bij DHL en POSTNL altijd rekening met het feit dat ongeveer 5% van de zendingen later wordt afgeleverd. Het zijn erg grote, lastig handelbare dozen, waardoor er wel eens iets mis gaat, met vertraagde levering tot gevolg. Bij verzending per koerier ontvangt u uw bestelling wel gegarandeerd binnen 2 werkdagen. De Bumperspecialist is in geen geval aansprakelijk voor kosten voortvloeiend uit late levering.


Onderdeel ophalen in Schijndel
Voordat u een onderdeel komt ophalen dient u altijd eerst contact op te nemen met de Bumperspecialist. Veel onderdelen zijn nog niet gerepareerd op het moment dat deze worden aangeboden. Reparatie wordt door ons verricht na bestelling van het betreffende onderdeel.

Betalingsvoorwaarden
Afhalen Schijndel
Betaling contant of via PIN.
Bezorging
Betaling vooraf via iDEAL (NL), Mistercash/Bancontact (BE) of overschrijving op onze Bankrekening NL66RABO0109160533. Betaling aan bezorgdienst is niet mogelijk.

Garantie
De reparatie dient bij ophalen van het onderdeel te worden gecontroleerd door de klant. Er wordt geen garantie gegeven op reparaties.

Prijzen
Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden. Genoemde prijzen zijn niet bindend en dienen altijd vooraf te worden gecontroleerd dmv e-mail of telefoon. Een prijsopgave/offerte is max 30 dagen geldig. Alle genoemde prijzen zijn marge-prijzen of inclusief 21% btw.