Spuitwerk en montage

Standaard aflevering
Onze bumpers worden voor verkoop grondig gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. U krijgt dus altijd een scheur- en deuk-vrije bumper welke door een willekeurige autospuiter strak te maken en in iedere gewenste kleur te spuiten is. Een gerepareerde bumper wordt door ons t.p.v. de reparatie grof afgeschuurd zodat eventueel aanwezige oneffenheden (zo goed als mogelijk) weg zijn. Wij maken de bumpers standaard niet spuitklaar omdat de meeste autospuiters liever zien wat er (goed) gerepareerd is dan dat er een hoop ellende achter een laag plamuur verstopt zit. Wij willen graag dat de klant ziet dat onze reparaties goed en netjes afgewerkt zijn.

Spuitwerk en montage
Wilt u het complete herstel liever in een keer geregeld hebben, dan kunnen wij in bepaalde gevallen ook het spuiten en monteren van een bumper verzorgen. Voorwaarde is dat alleen uw bumper stuk is en er geen verdere schade aan de auto is. De kosten voor het spuiten en monteren van een bumper zijn per bumper verschillend, aangezien de benodigde tijd voor montage varieert per model. De prijs voor spuiten en monteren is daarom vanaf €450 incl btw, mits alle bevestigingsmaterialen herbruikbaar zijn en er geen verborgen schade aan de auto is.
NB: Spuitwerk besteden wij geheel uit en bieden wij alleen aan indien wij ook de montage mogen verzorgen. Wij nemen geen los spuitwerk aan.


Kleur
Er zal altijd een gering kleurverschil optreden tussen nieuw gespoten delen en de aangrenzende delen. Wilt u dit absoluut niet, dan moeten de aangrenzende delen als spatscherm en motorkap worden uitgespoten. Hierbij lopen de kleuren in elkaar over, waardoor er geen kleurverschil zichtbaar is. Tegen meerprijs kunnen wij dit uiteraard ook voor u verzorgen.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de bumper bij u in de buurt te laten spuiten. Standaard leveren wij de bumpers in zodanige staat af dat elke willekeurige (auto)spuiter de bumper kan strakmaken en spuiten.