Strakmaak- en spuitwerk

Strakmaken

Voordat een bumper gespoten kan worden, zal de bumper mooi glad moeten zijn voor een mooi eindresultaat. Kleine oneffenheden, barstjes in de lak, krasjes en reparatieplekken zijn niet mooi glad en zullen zichtbaar zijn indien een bumper niet vooraf wordt strak gemaakt. Vrijwel alle gebruikte bumpers die wij verkopen moeten worden nagelopen op oneffenheden en zodoende hier en daar mbv schuren, plamuren en een laagje primer spuitklaar gemaakt worden. Dit is niet inbegrepen bij onze levering maar onze bumpers zijn door elke willekeurige professionele autospuiterij of schadeherstelbedrijf in orde te maken. 


Spuitwerk

Wij nemen zelf geen spuitwerk meer aan. Doordat wij voor spuitwerk afhankelijk zijn van een externe spuiter is het in praktijk niet gebleken, doordat wij zelf de juiste kleur niet kunnen bepalen; voor een goed resultaat is de kleurcode niet voldoende en dient de exacte kleur te worden bepaald aan de hand van kleurenstalen. Ook is de doorlooptijd en de door ons gehateerde prijs een struikelblok bij de klant gebleken. Het is dan ook gebruikelijk om een bumper bij u in de buurt door een spuiterij te laten strakmaken en spuiten in de gewenste kleur. Weet u geen spuiterij bij u in de buurt, vraag het dan ons even; Wij hebben immers honderden spuiterijen als klant, verspreid door het hele land.

Montage

Heeft u een bumper bij ons gevonden die niet gespoten hoeft te worden? Dan kunnen we de bumper tegen meerprijs monteren, mits de schade beperkt is gebleven tot de bumper en er geen verdere (verborgen) schade aan de auto is. Voor prijsopgave graag een paar foto's sturen van de auto. Wij zullen u dan een indicatie geven van de kosten. Montage kan enkel op afspraak en is niet klaar terwijl u wacht.

Terug