Strakmaak- en spuitwerk

Strakmaken
Voordat een bumper gespoten kan worden, zal de bumper mooi glad moeten zijn voor een mooi eindresultaat. Kleine oneffenheden, barstjes in de lak, krasjes en reparatieplekken zijn niet mooi glad en zullen zichtbaar zijn indien een bumper niet vooraf wordt strak gemaakt. Vrijwel alle gebruikte bumpers die wij verkopen moeten worden nagelopen op oneffenheden en zodoende hier en daar mbv schuren, plamuren en een laagje primer spuitklaar gemaakt worden. Dit is niet inbegrepen bij onze standaard levering, maar onze bumpers zijn door elke willekeurige professionele autospuiterij of schadeherstelbedrijf in orde te maken. 


Spuitwerk en montage
Wij kunnen de bij ons bestelde of gerepareerde bumper ook voor u laten spuiten en monteren. Spuiten en montage van een bumper kunnen wij verzorgen voor een meerprijs vanaf €350 incl btw. Voorwaarde is dat er geen (of zeer beperkte) schade aan carrosserie is. Wij willen de auto altijd eerst zien om dit te beoordelen en een goede prijsopgaaf te kunnen doen. Indien er teveel schade aan carrosserie is verwijzen wij u graag door naar een autoschadeherstelbedrijf.
Mochten wij tijdens demontage verborgen schade of gebreken tegenkomen, dan zullen wij altijd met u overleggen voordat wij extra kosten in rekening brengen, zodat u nooit achteraf voor verassingen komt te staan.


Alleen spuitwerk
Wilt u een bumper alleen gespoten hebben en zelf de montage verzorgen, dan verwijzen wij u graag door naar een autospuiterij. Weet u zelf geen goede autospuiterij bij u in de buurt? Vraag ons hiernaar! Wij hebben vele autospuiterijen als klant en kunnen u er vast 1 bij u in de buurt aanbevelen.

Spotrepair
Indien uw eigen bumper op 1 plaats beschadigd of stuk is, kunnen wij ook uw eigen bumper repareren en gedeeltelijk bij laten spuiten. Hiermee bespaard u gemiddeld zo'n €75 ten opzichte van een hele bumper spuiten.

Kleur
Er zal altijd een gering kleurverschil optreden tussen nieuw gespoten delen en de aangrenzende delen. Wilt u dit absoluut niet, dan moeten de aangrenzende delen als spatscherm en motorkap worden uitgespoten. Hierbij lopen de kleuren in elkaar over, waardoor er geen kleurverschil zichtbaar is. Tegen meerprijs kunnen wij dit uiteraard ook voor u verzorgen.

Terug