Schadecodes:
Omdat niet alle details mbt de schade op de bumpers op de foto zichtbaar zijn, werken wij met schadecodes. Hierdoor kunt u lezen in welke mate de betreffende bumper beschadigd isen welke voorbewerking er nodig is voordat de bumpergespoten kan worden. Devan toepassing zijnde schadecode vindt uboven devoorraadfoto's:

Klik voor vergroting op de foto!

Schadecode A
Lichte schade, klik op schadecode A voor meer informatie.

Schadecode B
Kleine reparatie, klik op schadecode B voor meer informatie.
Schadecode C
Middelmatige reparatie, klik op schadecode C voor meer informatie.
Schadecode D
Zwaarbeschadigd, klik op schadecode D voor meer informatie.
Schadecode E
Ongelakt, beschadigd maar niet stuk, klik op schadecode E voor meer informatie.
Schadecode F
Ongelakt, gerepareerd, klik op schadecode F voor meer informatie. 

Schadecode L

Deze bumper wordt gerepareerd mbv lijmtechniek. Klik op schadecode L voor meer info.

LET OP: Onze bumpers liggen in rekken in ons magazijn. Hierdoor kunnen wij niet voorkomen dat er altijd wat krasjes op de bumpers zitten. Het kan zijn dat het lijkt alsof een bumper op de foto onbeschadigd is. Dit is niet het geval tenzij dit nadrukkelijk op de foto is vermeld!
Het kan zijn dat u een bumper te zien krijgt waarin nog scheuren of deuken zichtbaar zijn. Deze bumpers worden voor levering uiteraard gerepareerd, zodat een willekeurige autospuiter de bumper kan strakmaken en spuiten. Klik hier voor meer info over de staat waarin wij de bumpers afleveren.
Voor meer info mbt het strakmaken en spuiten van bumpers klik hier.   Copyright 2014 De Bumperspecialist | bumper | voorbumper | achterbumper | Overzicht merken bumpers