Werkplaats Bumperspecialist

Reparatie

Kunststoflassen
Reparatie van kunststof onderdelen gebeurt door middel van kunststoflassen, mits het een lasbaar materiaal betreft.
Bij kunststoflassen wordt met behulp van hete lucht het materiaal verhit tot de juiste temperatuur. Door toevoeging van lasdraad van hetzelfde materiaal, worden de kunststof delen aan elkaar gesmolten. De ingestelde temperatuur is hierbij zeer belangrijk; te hete lucht heeft een slechte hechting tot gevolg, terwijl te koude lucht het kunststof niet smelt.
Daarom heeft de Bumperspecialist een speciaal lasapparaat wat de lucht tot op 5 graden Celcius nauwkeurig verhit, waardoor een stevige las gegarandeerd is.
Uitdeuken
In sommige gevallen is de lak van de bumper weinig of niet beschadigd en zit er enkel een deuk in de bumper. Vaak kunnen we deze deuk er voor 95% uithalen zonder dat de bumper opnieuw gespoten moet worden. U bespaart hiermee vele euro's aan spuitkosten.
Montage- en spuitwerk
Wij kunnen de bij ons bestelde bumper ook voor u laten spuiten en monteren. Voorwaarde is wel dat er geen (of zeer beperkte) schade aan carrosserie is. Wij willen de auto altijd eerst zien om dit te beoordelen en een prijsopgaaf te doen. 
Standaard leveren wij de bumpers in zodanige staat af dat elke willekeurige (auto)spuiter de bumper kan strakmaken en spuiten. U kunt de bumper dan bij een spuiterij of schadeherstelbedrijf bij u in de buurt laten strakmaken en spuiten.

Weet u zelf geen goede spuiterij? Wij kunnen u de volgende spuiterijen aanbevelen:


Regio Schijndel:

Autobedrijf van den Heuvel
Parallelweg 1
5482 VW Schijndel
www.automobielbedrijfvandenheuvel.nl


Regio Rotterdam:
Glasbeek Autoschade BV
Noordkade 24
2741 EV Waddinxveen
www.glasbeek.nl


Regio Amsterdam:

Duyndam Autoschade BV
H.J.E.Wenckebachweg 65-69
1096 AK Amsterdam
www.duyndam.nl

Prijzen:
Vaak krijgen wij de vraag: "wat kost het om mijn bumper te laten repareren?" Hier kunnen wij echter telefonisch geen antwoord op geven, omdat dit geheel afhankelijk is van de omvang en aard van de schade.
Voor een prijs indicatie zullen we dan ook altijd vragen om een aantal duidelijke foto's van de bumper. Wilt u echter de prijs precies weten, dan vragen we u om met de losse bumper langs te komen, omdat we van foto niet alle schade kunnen bepalen.
Hoe worden onze bumpers afgeleverd?
Wij leveren een gerepareerde bumper zodanig af dat een willekeurige autospuiter de bumper kan strakmaken en spuiten. Een gerepareerde bumper wordt door ons tpv de reparatie grof afgeschuurd zodat evt aanwezige oneffenheden (zo goed als mogelijk) weg zijn. Wij maken de bumpers niet spuitklaar maken omdat de meeste autospuiters dit zelf kunnen en dit in 1 moeite kan met het spuitwerk. Op de foto's hieronder kunt u een voorbeeld zien van een bumper voor reparatie en hoe deze door ons is afgeleverd aan de klant. Overigens is de betreffende bumper een exemplaar met schadecode C. Voor meer informatie zie schadecodes.

Voor reparatie Na reparatie


   Copyright 2014 De Bumperspecialist | bumper | voorbumper | achterbumper | Overzicht merken bumpers