Strakmaak- en spuitwerk

Strakmaken

Voordat een bumper gespoten kan worden, zal de bumper mooi glad moeten zijn voor een mooi eindresultaat. Kleine oneffenheden, barstjes in de lak, krasjes en reparatieplekken zijn niet mooi glad en zullen zichtbaar zijn indien een bumper niet vooraf wordt strak gemaakt. Vrijwel alle gebruikte bumpers die wij verkopen moeten worden nagelopen op oneffenheden en zodoende hier en daar mbv schuren, plamuren en een laagje primer spuitklaar gemaakt worden. Dit is niet inbegrepen bij onze standaardlevering, maar onze bumpers zijn door elke willekeurige professionele autospuiterij of schadeherstelbedrijf in orde te maken. 


Spuitwerk

Wilt u het complete herstel liever in een keer geregeld hebben, dan kunnen wij in bepaalde gevallen ook het spuiten en monteren van een bumper verzorgen. Voorwaarde is dat alleen uw bumper stuk is en er geen verdere schade aan de auto is. De kosten voor het spuiten en monteren van een bumper zijn per bumper verschillend, aangezien de benodigde tijd voor montage varieert per model. De prijs voor spuiten en monteren is daarom vanaf €500 incl btw, mits alle bevestigingsmaterialen herbruikbaar zijn en er geen verborgen schade aan de auto is.
NB: Spuitwerk besteden wij geheel uit en bieden wij alleen aan indien wij ook de montage mogen verzorgen. Wij nemen geen los spuitwerk aan.

Montage

Heeft u een bumper bij ons gevonden die niet gespoten hoeft te worden? Dan kunnen we de bumper tegen meerprijs monteren, mits de schade beperkt is gebleven tot de bumper en er geen verdere (verborgen) schade aan de auto is. Voor prijsopgave graag een paar foto's sturen van de auto. Wij zullen u dan een indicatie geven van de kosten. Montage kan enkel op afspraak en is niet klaar terwijl u wacht.

Terug