Staat van levering

Hoe leveren wij een gerepareerde bumper standaard af?
Als u bij ons een bumper in gecontroleerde en gerepareerde staat koopt, dan zorgen wij ervoor dat u een bumper krijgt die goed te gebruiken is. Elke verkochte bumper wordt na bestelling grondig gecontroleerd en waar nodig gerepareerd mbv kunststoflastechniek. De reparatieplekken worden door ons zo goed mogelijk glad afgeschuurd met grove schuurschijf. Iedere bumper die wij in gerepareerde staat verkopen is door een willekeurige autospuiter strak te maken en te spuiten en naar behoren te monteren.
Heeft u ervaring met bumperreparatie en kunststoflassen, dan kunt u er ook voor kiezen om een bumper met korting in ongerepareerde staat te kopen. Staat de zo-mee-prijs er niet bij? Vraag ons ernaar!

Een bumper in huidige staat kopen
Als u een bumper in huidige staat koopt, dan gaan we ervan uit dat u zelf ervaring heeft met reparatie van bumpers (Scheuren repareren, deuken uitfohnen en bevestigingspunten repareren). De bumper wordt dan niet grondig nagekeken, maar vluchtig gecontroleerd op afwijkingen ten opzichte van de op de website beschreven staat. Eventuele kleine mankementen die eenvoudig te verhelpen zijn worden niet vermeld. Wij gaan ervan uit als u een bumper in huidige staat koopt, dat voldoende ervaring heeft om de bumper te herstellen.

Niet spuitklaar geleverd
Vaak krijgen wij de vraag of de bumpers spuitklaar worden afgeleverd. Dit doen wij echter zelf niet om de volgende 2 redenen:
- Wij zijn er niet op ingericht om een bumper strak te maken. Een professionele autospuiterij is hier wel op ingericht en beschikt over voldoende ervaring met strakmaken van bumpers. Ieder zijn vak!
-  Onze vakkundige reparatie mag gezien worden door de klant of spuiterij! Een spuiter ziet liever een nette reparatie, dan een hoop ellende verstopt achter een laag plamuur.  


Spuiten en montage
Wilt u een bumper nieuw in de juiste kleur gespoten bij ons kopen, dan kan dit uiteraard ook, echter willen wij dan ook de montage verzorgen omdat wij spuitwerk geheel uit moeten besteden. klik hier voor meer informatie.

Indien u de bumper alleen gespoten wilt hebben en zelf de montage wilt regelen, dan verwijzen wij u graag direct door naar een autospuiterij.
Weet u zelf geen goede autospuiterij? Vraag ons naar hiernaar! Wij hebben vele autospuiterijen door het hele land als klant en kunnen u er vast 1 bij u in de buurt aanbevelen. 

Voor reparatie Na reparatie
Voor reparatie                                          Na reparatie
Terug